Najava održavanja svečanih promocija

Svečana promocija i dodjela diploma važan je dan u životima mladih, ambicioznih stručnjaka te predstavlja bitnu stavku u njihovim osobnim postignućima i prvi korak ka budućoj karijeri.

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije uzrokovane pandemijom bolesti COVID-19, vodeći računa prvenstveno o zdravstvenoj sigurnosti naših studenata i njihovih najbližih, ove godine na žalost nismo bili u mogućnosti organizirati svečane promocije prvostupnika i magistara inženjera u veljači, kao što je to bio običaj prijašnjih godina.

 

Stoga nas iznimno raduje što ovog trenutka, uslijed popuštanja dosadašnjih strogih epidemioloških mjera, možemo najaviti kako bi se svečane promocije stručnih prvostupnica i prvostupnika, sveučilišnih prvostupnica i prvostupnika te magistri inženjerki i magistara inženjera, koji su preddiplomski ili diplomski studij završili u akademskoj godini 2019./2020., trebale održati 25. i 26. lipnja 2021. godine. Pratite naše komunikacijske kanale na kojima ćemo u narednim tjednima objaviti više informacija o terminima održavanja svečanih promocija i svim ostalim detaljima.

 

Hvala na razumijevanju i držimo fige da ćemo ipak na koncu zajedno moći svečano obilježiti završetak studija generacije 2019./2020.!

Kategorije