Raspored održavanja uvodnih satova za brucoše

Uvodni sat za brucoše tradicionalno je događanje kojim obilježavamo početak svake akademske godine. Prilika je to za sve naše novopečene studente da se doznaju sve o svojim pravima i obvezama te da se informiraju o ustroju Fakulteta i studijskih programa, o izvedbenom planu za iduću akademsku godinu, svim informatičkim sustavima koje će svakodnevno koristiti, ali i o svim mogućnostima koje im Fakultet pruža u pogledu izvannastavnih aktivnosti. Nakon pozdravnog govora dekana, nazočnim studentima bit će podijeljene njihove studentske iskaznice, popularne „iksice“. Zbog svega navedenog, poželjno je da studenti prisustvuju uvodnom satu u što je moguće većem broju.

 

Uvodni satovi za brucoše u akademskoj godini 2021./2022. održat će se prema sljedećem rasporedu:

 

ČETVRTAK, 30. rujna, od 10.00 do 12.00 sati

  • studenti preddiplomskog sveučilišnog studija Elektrotehnike i informacijske tehnologije od Alajbeg, Ina do Poljak, Lovre

 

ČETVRTAK, 30. rujna, od 13.00 do 15.00 sati

  • studenti preddiplomskog sveučilišnog studija Elektrotehnike i informacijske tehnologije od Poljičak, Nike do Zrilić, Ivana;
  • studenti preddiplomskog sveučilišnog studija Strojarstva; te
  • studenti preddiplomskog sveučilišnog studija Brodogradnje

 

PETAK, 1. listopada, od 10.00 do 12.00 sati

  • studenti preddiplomskog sveučilišnog studija Računarstva

 

PETAK, 1. listopada, od 13.00 do 15.00 sati

  • studenti preddiplomskog sveučilišnog studija Industrijskog inženjerstva;
  • studenti preddiplomskog stručnog studija Elektrotehnike;
  • studenti preddiplomskog stručnog studija Strojarstva;
  • studenti preddiplomskog stručnog studija Brodogradnje; te
  • studenti preddiplomskog stručnog studija Računarstva

 

Ističemo kako je navedeni raspored konačan te da nisu dopuštene nikakve promjene i/ili zamjene termina! Svi uvodni satovi održat će se u najvećem amfiteatru Fakulteta, dvorani s oznakom A 100, koja se nalazi u prizemlju zgrade, u neposrednoj blizini glavnog ulaza. Budući da se na ulazu u zgradu Fakulteta svim posjetiocima mjeri temperatura, preporučujemo svim brucošima da na Fakultet dođu minimalno 20 minuta prije zakazanog početka njihovog uvodnog sata. Za cijelo vrijeme boravka u prostorima Fakulteta, studenti su obavezni na licu pravilno nositi zaštitnu masku i održavati propisani razmak od drugih osoba. Po završetku uvodnih satova, molimo studente da se ne zadržavaju u prostorima Fakulteta.

 

Studenti koji pokazuju znakove akutne respiratorne bolesti (povišena tjelesna temperatura, kašalj, poteškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa, i sl.), koji su pozitivni na COVID-19 ili kojima je određena mjera samoizolacije NE SMIJU nazočiti uvodnom satu. Dolaskom na uvodni sat svi studenti potvrđuju da su upoznati i suglasni s ovom odredbom i da zadovoljavaju navedene zdravstvene kriterije!

Kategorije