Poziv na prezentaciju tvrtke Christof Industries

Društvo inženjera strojarstva Split (DISS) je udruga diplomiranih inženjera, magistara, stručnih specijalista, inženjera prvostupnika i studenata strojarske struke i struke industrijskog inženjerstva, osnovana u gradu Splitu 1998. godine. Okupljanje se provodi s ciljem stručnog usavršavanja, stvaranja i razvijanja znanstvenog i stručnog mišljenja, te zauzimanja stavova o bitnim tehničkim i gospodarskim problemima. Kroz organizaciju javnih rasprava i skupova, prezentacije poduzeća, njihovih dostignuća i proizvoda povezanih sa strojarstvom, potiče stvaralaštvo i kreativnosti struke, te primjenu suvremenih, a posebice domaćih dostignuća strojarstva.

Usprkos trenutnoj situaciji, DISS poziva sve zainteresirane, svoje članove, studente, inženjere strojarstva, industrijskog inženjerstva i elektrotehnike, te zaposlenike FESB-a na predstavljanje proizvodnog poduzeća Christof industries s više od 4000 zaposlenika, sa sjedištem u Austriji i podružnicama diljem svijeta.

 

Christof Industries je partner u razvoju, izgradnji i održavanju industrijskih postrojenja za industriju i dobavljače energije diljem svijeta. Zahvaljujući raznolikom portfelju usluga, brinu se o svakoj fazi životnog ciklusa industrijskog postrojenja.

 

Nakon kraće prezentacije, biti će predstavljeni pristupi suradnje za koje je Christof Industries zainteresiran:

– inženjerske studije,

– praksa za studente,

– mogućnosti za posao i karijeru u Christof Industries.

 

Prezenteri su g. Thoralf Kickuth, Managing Director of Christof Industries Austria i g. Armin Stein, lider Business Unit Mechanical Installations, i Managing Director podružnice za Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju, uz Antu Šimića, magistra industrijskog inženjerstva, bivšeg studenta FESB-a zaposlenog u Christof industries.

 

Ovo predstavljanje će se održati na dan 25.11.2021. s početkom u 17:00 na FESB-u Sveučilišta u Splitu, R. Boškovića 32, u amfiteatru A102. Planirano trajanje je oko 60 minuta uz naknadna odgovaranja na pitanja te upoznavanje i druženje. Biti će poštivane sve epidemiološke mjere. Ovo predstavljanje je besplatno i otvoreno za javnost.

 

Sva ostala događanja u organizaciji DISSa vidljiva su na stranici www.facebook.com/DISSplit.

Kategorije