Natječaj za dodjelu stipendija Ericsson Nikola Tesle za studente s invaliditetom tehničkih fakulteta

Tvrtka Ericsson Nikola Tesla pokreće natječaj za dodjelu stipendija studentima s invaliditetom koji pohađaju tehničke fakultete. Ovom inicijativom žele dodatno osnažiti njihov doprinos zajednici kroz promicanje uključivosti te aktivno podržati mogućnost obrazovanja različitih društvenih skupina.

 

Prijavna dokumentacija treba sadržavati sljedeće:

 

  • motivacijsko pismo;
  • dokaz o državljanstvu: domovnica (preslika) i važeća osobna iskaznica (preslika obje strane);
  • potvrdu o statusu redovnog studenta/ice tehničkog fakulteta;
  • rješenje Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje o utvrđenom tjelesnom oštećenju.

 

Iznos stipendije je 1750 kuna, a isplaćuje se mjesečno do isteka ugovora. Sudionici natječaja u trenutku prijave i u planiranom periodu trajanja stipendije ne smiju primati stipendiju ili drugi oblik potpore za školovanje niti od jedne druge tvrtke, fakulteta ili sveučilišta te u akademskoj godini za koju se dodjeljuje stipendija ne smiju upisati mirovanje studijskih obaveza.

 

Prijave za natječaj podnose se od 11. travnja 2022. do zaključno 30. travnja 2022. u elektroničkom obliku putem sljedeće poveznice. Povjerenstvo za dodjelu stipendija će nakon što razmotri sve pristigle prijave, utvrditi popis kandidata koji ispunjavaju uvjete i kriterije Natječaja te će do 20. svibnja 2022. obavijestiti sve prijavljene o rezultatima natječaja. Sa izabranim studentima sklopit će se Ugovor o stipendiranju.

 

Mole se studenti da pažljivo pročitaju tekst Natječaja i provjere zadovoljavaju li navedene kriterije. Sve informacije o natječaju dostupne su na sljedećoj poveznici.

Kategorije