Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade Sveučilišta u Splitu u akademskoj godini 2021./2022.

Raspisan je natječaj za dodjelu Rektorove nagrade studentu pojedincu, skupini studenata, studentskom zboru, studentskoj udruzi ili drugoj studentskoj organizaciji Sveučilišta u Splitu u akademskoj godini 2021./2022., a za postignuća u akademskoj godini 2020./2021. (uključujući i bivše studente sukladno članku 1. stavku 2. Pravilnika o rektorovoj nagradi studentima Sveučilišta u Splitu od 30. travnja 2021. godine).

 

Prijave/prijedlozi na raspisani natječaj podnose se najkasnije do utorka24. svibnja 2022. godine, na Rektorat Sveučilišta u Splitu, Ured za administrativne poslove, pisarnicu i pismohranu, ili se šalju preporučenom poštom (s naznakom: za rektorovu nagradu) na adresu: Sveučilište u Splitu, Ulica Ruđera Boškovića 31, 21 000 Split. Sva prateća dokumentacija, koju je potrebno predati, i tekst natječaja nalaze se u prilogu objave, na sljedećoj poveznici. Ako se student/i prijavljuju/predlažu za dodjelu dvije ili više vrsta rektorove nagrade, za svaku od vrsta podnosi se zasebna prijava/prijedlog. Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.

 

Odluka o dodjeli Rektorove nagrade bit će objavljena na oglasnoj ploči Sveučilišta u Splitu i na mrežnoj stranici Sveučilišta u Splitu dana 8. lipnja 2022. godine te se neće dostavljati sudionicima na njihove adrese.

 

Za dodatne informacije i upite možete se obratiti gđi. Silviji Rančić, pozivom na broj telefona +385 21 55 82 13, ili putem adrese elektroničke pošte: silvija.rancic@unist.hr.

Kategorije