Otvorene su prijave za ljetnu radionicu tvrtke Ericsson Nikola Tesla – Summer Camp 2022

Summer Camp tvrtke Ericssona Nikole Tesle prilika je za rano stjecanje praktičnog iskustva studenata u istraživanju i razvoju pod vodstvom stručnjaka. Ukupno trajanje radionice je 5 tjedana, a odvijat će se u Zagrebu i Splitu. Tijekom ljetnog kampa, studenti su podijeljeni u ekipe koje mentoriraju stručnjaci iz tvrtke. Očekivani rezultati sudjelovanja u radionici su izrada softvera, dokumentacije i tehničko izvješće na engleskom jeziku te prezentacija na završnom danu. Summer Camp 2022. tvrtke Ericsson Nikola Tesla d.d. održat će se u terminima od 11. srpnja do 22. srpnja 2022. te od 29. kolovoza do 16. rujna 2022. godine.

 

Tema ovogodišnje radionice je: Digitalna transformacija – Big Data u primjeni (kako prikupljati, spremati, obrađivati, prikazivati i zaključivati u prostoru velikih podataka). Odabrani radovi sa radionice bit će uključeni u natjecanje za godišnje nagrade tvrtke Ericsson Nikola Tesla. Najbolji radovi bit će pripremljeni i za objavu na stručnim i znanstvenim skupovima.

 

Natječaj je otvoren za sve studente završne godine preddiplomskog studija te studente diplomskih studija koji posjeduju znanja i vještine razvoja softvera. Od kandidata se očekuje sklonost timskom radu, razvijene socijalne i komunikacijske vještine te visoka razina motivacije. Sudjelovanje u radionici honorira se novčano, a po završetku kampa, postoji mogućnost produljenja angažmana i daljnjeg rada na dodijeljenom projektu.

 

Prijave se zaprimaju zaključno do 20. svibnja 2022. godine, putem sljedeće poveznice. Pri ispunjavanju prijave nužno je unijeti sve tražene podatke kako bi u tvrtci što bolje prepoznali vaš interes, kompetencije i smjer u kojem biste se voljeli razvijati. Zakašnjele prijave neće se razmatrati. Po završetku prijave, kandidati će dobiti obavijest o uspješno zaprimljenoj prijavi. Nakon vrednovanja svih prijava, odabrane studente kontaktirat će predstavnici tvrtke kako bi ih uputili u daljnje korake. Svi prijavljeni studenti  bit će obaviješteni o ishodu najkasnije do 10. lipnja 2022. godine.

 

Više informacija potražite na mrežnim stranicama, ili pošaljite upit na adresu elektroničke pošte: summer.camp@ericsson.com.

Kategorije