Inženjer (na gradilištu) strojarskih instalacija – pripravnik (m/ž)

Kamgrad d. o. o. tvrtka je koja se strpljivo gradila i razvijala te se u 40 godina iskustva može pohvaliti s više od 400 objekata u izvođenju različitih vrsta i složenosti radova iz segmenta visokogradnje i prateće niskogradnje. Tvrtka danas broji više od 800 zaposlenika svih obrazovnih struktura potrebnih za uspješno funkcioniranje i rad tvrtke te je u potrazi za inženjerom (na gradilištu) strojarskih instalacija – pripravnikom (m/ž).

 

Opis posla

Usvajanje znanja i vještina potrebnih za samostalan rad na radnom mjestu Inženjer na gradilištu za strojarske instalacije. Postepeno uvođenje u posao od strane iskusnog mentora.

Izvođenje i dokumentiranje radova strojarskih instalacija u građevinarstvu visokogradnje – izrada, realizacija i praćenje organizacijskih, terminskih i financijskih planova gradilišta; Izvođenje radova sa vlastitim resursima i sa podizvođačima; Organizacija i kontrola izvedbe radova u pogledu rokova, kvalitete i troškova; Vođenje građevinskog dnevnika i građevinske knjige; Obračun i kontrola obračuna podizvođača.

 

Lokacija: cijela Hrvatska

 

Više o natječaju možete pronći ovdje.

Kategorije