Akcija darivanja krvi

S obzirom na tešku situaciju sa zalihama krvi kao i dobrog običaja na FESB-u, pozivaju se studentice, studenti, djelatnice i djelatnici FESB-a da se odazovu našoj, već tradicionalnoj, proljetnoj akciji dragovoljnog darivanja krvi u srijedu 18. svibnja 2022. godine, od 8:30 do 15 sati, u prostoru ispod amfiteatra A100 (“Akvarij”).

 

Akciju dugi niz godina podupire FESB i njegova Uprava koja odobrava obrok okrijepe kojeg pripreme vrijedni djelatnici Studentskog restorana, dok vlasnici kafića FESB, gospoda B. Škaričić i I. Vuković, nesebično i besplatno daju pića donatorima krvi.

 

U svrhu sprječavanja gužvi, ali isto tako radi što kraćeg vremena čekanja na davanje, molimo Vas da putem SMS poruke (može i pozivom) na broj +385 91 4305912 ili na adresu elektronske pošte nkrnic@fesb.hr pošaljete željeni termin (sat) darivanja krvi između 8 sati i trideset minuta do zaključno 15 sati. Pokušat će se udovoljiti Vašem zahtjevu i povratno Vas informirati o rezerviranom željenom ili najbližem mogućem terminu.

Kategorije