Osvoji ulaznicu za treće izdanje najveće regionalne blockchain konferencije – BlockSplit3!

Nakon dvije godine pauze, konferencija BlockSplit vraća se u grad pod Marjanom! BlockSplit je najveća regionalna konferencija za industriju blockchaina i kriptovaluta, a treće izdanje, pod nazivom BlockSplit 3, održat će se od 23. do 25. svibnja 2022. godine.

 

UBIK – hrvatska krovna udruga za blockchain i kriptovalute, a ujedno i organizator konferencije, najavljuje najveće izdanje konferencije do sada. Više od 30 stručnjaka za blockchain, od programera do poslovnih lidera, predstavit će se na BlockSplitu 3. Među govornicima su: Bruno Škvorc, osnivač RMRK najnaprednijeg NFT protokola na svijetu, Julien Bouteloup, osnivač i izvršni direktor investicijske tvrtke Stake Capital, Zaki Manian, suosnivač tvrtki Sommelier i Iqulusion te mnoga druga zvučna imena iz cijelog svijeta.

 

Konferencija za cilj ima ubrzati rast i razvoj industrije te pružiti priliku pojedincima i organizacijama za ulazak u Web3. Tako će sljedeći tjedan svi sudionici imati priliku sudjelovati u brojnim radionicama, predavanjima i panelima na temu DeFi, NFT, DAO i regulative.

 

Ponedjeljak, 23. svibnja 2022. godine, rezerviran je za cjelodnevne radionice vodećih stručnjaka u branši, koje će se održati na našem Fakultetu, dok posjetitelje u sljedeća dva dana očekuje veliki broj predavanja, zbog čega su se organizatori odlučili na čak tri pozornice – dvije u Hrvatskom domu, a jednu u Gradskom kazalištu lutaka.

 

Kako ne bi sve ostalo samo na predavanjima, organizatori su pripremili brojne zabavne sadržaje i umrežavanja za sve sudionike i predavače. Sve to prati najveći expo do sada, na preko 400 kvadrata na Prokurativama, gdje će posjetitelji moći popričati sa sponzorima i saznati informacije iz prve ruke. Večeri su rezervirane za partije, a uz konferenciju će se održati nekoliko meetupa tijekom cijelog tjedna koji će završiti Hackathonom.

 

Svim zainteresiranim studentima nudimo priliku da osvoje besplatne ulaznice za ovaj događaj koji po svojoj kvaliteti nimalo ne zaostaje za nekim većim sličnim događanjima u Europi i svijetu. Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju svi studenti preddiplomskih sveučilišnih, preddiplomskih stručnih i diplomskih sveučilišnih studija našeg Fakulteta, izuzev studenata koji se nalaze u gubitku statusa i studenata koji su svoje studentske obveze u tekućoj akademskoj godini stavili u mirovanje. Sve što treba napraviti je najkasnije do sutrau srijedu18. svibnja 2022. godinedo 23.59 sati popuniti formu za prijavu, koja se nalazi na sljedećoj poveznici. Svaki student može se prijaviti samo jednom! U četvrtak, 19. svibnja 2022. godine objavit ćemo imena desetoro najsretnijih, koji će tako dobiti priliku družiti se s ljudima koji na svjetskoj razini rade na velikim protokolima i ozbiljnim startupovima te iz prve ruke dobiti informacije o tome kako je raditi na protokolima u WEB3 svijetu.

Kategorije