ICT akademija Hrvatskog Telekoma – pripremi se za posao kojim se želiš baviti!

ICT studentska akademija tvrtke Hrvatski telekom uključuje pet dana interaktivnih radionica, učenja i dijeljenja iskustva stručnjaka iz prakse. Održava se u virtualnom obliku, od ponedjeljka, 6. lipnja, do ponedjeljka, 13. lipnja 2022. godine. Namijenjena je svim studentima koje pokreće znatiželja, žele učiti i razvijati se te tako napraviti onaj “extra mile” na putu do svog prvog posla. I to onaj koji može učiniti veliku razliku. Jer na ovim predavanjima, osim znanja, možete steći i praktično iskustvo poput pisanja životopisa, kreiranja strategije za društvene mreže, uvođenja agilnog načina rada u tim ili svakodnevicu, ali i kako full stack web ili mobilne aplikacije kreiraju oni kojima je to svakodnevni posao te kako analitika velikih skupova podataka (engl. big data analytics) izgleda u telekom korporaciji poput Hrvatskog Telekoma.

 

Predavanja su besplatna, traju tri sata, a kako su organizirana kao praktična, iskustvena i interaktivna potrebne su prethodne prijave, koje se primaju sve do 1. lipnja 2022. godine, do kraja dana.

 

U nastavku je dan popis tema i predavača, a više detalja o njima i sadržaju pojedinih predavanja moguće je saznati na sljedećoj poveznici.

 

  1. Career talk
    Klara Dragišić: Recruitment and Selection Expert
    Ana Dasović: Employee Development Expert
    Snježana Sabljak: Recruitment and Selection Expert
  2. Agile way of work
    Dijana Sušac, Tribe scrum master
  3. Digital Marketing
    Tihana Sedlar, Marketing Strategy and Planning Expert
    Ivana Postružin, Digital Marketing Expert
  4. Software development
    Luka Samaržija, Head of R&D, Architecture & Integration
    Ivan Sokol, R&D Technical Lead
  5. Big Data Analytics
    Marko Pavišić, Data Scientist

Kategorije