Dan FESB-a 2022. – Najava događanja za srijedu 8. lipnja

U okviru proslave 62. obljetnice Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u srijedu 8. lipnja odvit će se dva događanja kroz koja će se studenti i njihovi budući poslodavci moći bolje upoznati.

 

Od 9 do 13 sati u auli Fakulteta organizirani su kratki sastanci studenata i predstavnika tvrtki (career speed dating). U vremenu od 7 minuta studenti će se moći predstaviti svojim budućim, eventualnim poslodavcima. Temeljem prijava studenata napravljeni su rasporedi, a tvrtke koje će imati svoje predstavnike su:

AD Plastik, Agilno, Dems d.o.o., ELECTRONIC SECURITY d.o.o., emovis tehnologije d.o.o., Erfolg d.o.o., Ericsson Nikola Tesla, FIVE, an Endava company, Hrvatska elektroprivreda, Hrvatska kontrola zračne plovidbe, Human Resources Cloud d.o.o., Infobip, Kristalna Ideja, Odašiljači i veze d.o.o., Profico, Tromont, VERITAS ESCO d.o.o.

 

Od 13 do 15 sati u dvorani A100 predstavnici tvrtki će kroz petnaestominutne prezentacije predstaviti mogućnosti koje pružaju našim studentima. Tvrtke koje su najavile predstavljanje i naslovi njihovih prezentacija su:

13:00 – ADPlastik – “AD Plastik – Autoindustrija 202x”

13:15 – emovis – “emovis centar za razvoj softwera”

13:30 – Profico – “Profico Summer Camp 2022”

13:45 – OiV – “OiV o nama i usluge”

14:00 – InfoBip – “Infobip Engineering Powerhouse”

14:15 – Agilno – “Agilno life”

14:30 – HEP – “Elektrodalmacija Split”

14:45 – Ericsson Nikola Tesla – “How our developers create and enable boosting 5G deployment in urban hotspots?”

Kategorije