Dan FESB-a 2022. – Najava događanja za petak 10. lipnja

U petak 10. lipnja 2022. godine u 11 sati u dvorani A100 održat će se svečanost kojom ćemo obilježiti 62. rođendan Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu.

 

Na svečanosti ćemo dodijeliti dekanove nagrade najuspješnijim studentima našeg Fakulteta za akademsku godinu 2021./2022.

Dodijelit ćemo zahvalnice školama iz kojih je najveći broj maturanata završio jedan od studijskih programa našeg Fakulteta u akademskoj godini 2020./2021. Dodijelit ćemo i zahvalnice tvrtkama koje su u prethodnoj godini zaposlile značajan broj naših završenih studenata.

Dodijelit ćemo nagradu Hrvoje Dujmić, nagradu koju dodjeljujemo u spomen na prerano preminulog profesora našeg Fakulteta Hrvoja Dujmića, dugogodišnjeg člana Hrvatske gorske službe spašavanja, alpinista, speleologa, voditelja i sudionika brojnih ekspedicija i akcija spašavanja. Ovom nagradom se želi odati priznanje studentima i djelatnicima Fakulteta koji su svojim djelima od opće društvene koristi inspirirali druge, pokazali iznimnu ljudskost ili učinili nešto zbog čega su primjer drugima.

Na kraju ćemo se zahvaliti našim umirovljenim djelatnicima koji su otišli u mirovinu u protekloj godini.

Svečanost će se moći pratiti putem poveznice: stream.fesb.hr.

 

U poslijepodnevnim satima od 18 do 21 sat na terenima pored FESB-a odigravat će se nogometne utakmice studentskih ekipa te se će odigrati revijalna utakmica djelatnika: Strojari – Električari.

 

Dođite, podržite svoje kolege i uživajte u druženju uz roštilj i piće.

Kategorije