Otvorene prijave za projekt StartIT Student!

Službeno su otvorene prijave za projekt StartIT Student, koje traju do 7. srpnja 2022. godine. Prijaviti se možete putem sljedeće poveznice.

 

Kao što ste upoznati, projekt StartIT Student pokreće FESB, zajedno s ICT županijom, a namijenjen je svim studentima s idejom za praktičan proizvod ili uslugu i željom da svoju ideju razvijaju u potencijalni proizvod za tržište, uz mentorsku pomoć profesora sa fakulteta.

 

Ako ste ikad imali neku ideju za inovativan proizvod ili uslugu, prijavite se u StartIT Student jer će vam omogućiti da je probate razviti u proizvod za tržište. Bit će vam osiguran prostor u PICS predinkubatoru za razvoj projekta, poslovne edukacije i radionice, te mentoriranje od strane uspješnih poduzetnika. Naučit ćete kako istražiti tržište te izraditi prototip. Uz to imat ćete priliku povezati se s drugim studentima istih ili sličnih interesa. Naučit ćete kako predstaviti svoju ideju te unaprijediti svoje komunikacijske vještine. Znanja i vještine koje ćete usvojiti kroz sudjelovanje u ovom projektu, kao i poznanstva koja ćete ostvariti, svakako će vam pomoći u daljnjoj karijeri.

 

Prijaviti se možete sami ili grupno, te možete odabrati profesora koje će vam/vašoj ekipi biti tehnološki mentor i pomagati u razvoju projekta

 

Svi projekti bit će vredovani, a najbolji će osvojiti novčane nagrade u iznosu od 7000 kn5000 kn i 3000 kn za daljni razvoj projekta. 3 najbolje ekipe ostvarit će i direktan plasman u  StartIT Startup akademiju.

 

Više informacija pogledajte na infografici ili potražite na mrežnoj stranici projekta te na društvenim mrežama.

Kategorije