Odluka o raspisivanju izbora za Studentski zbor Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje

Na temelju čl. 15. Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama (N.N. 71/2007.).,  čl. 50. Statuta Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu  te čl. 12. Pravilnika za provedbu izbora predstavnika studenata u Studentski zbor Sveučilišta u Splitu i studentske zborove sastavnica sveučilišta u Splitu, dekan Fakulteta prof. dr. sc. Srdjan Podrug donosi slijedeću


ODLUKU

o raspisivanju izbora za Studentski zbor Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu

 

I. Raspisuju se izbori za Studentski zbor Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu.

II. Izbori će se održati dana 18. listopada 2022. godine (utorak) u vremenu od 8.00 do 20.00 sati na biračkom mjestu Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu, Ruđera Boškovića 32, Aula Fakulteta što na dan raspisivanja izbora iznosi 13 članova.

III. Studentski zbor Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu čini 13 predstavnika studenata (članova i zamjenika) kako slijedi:

    • dva studenta preddiplomskog studija Elektrotehnike i informacijske tehnologije
    • dva studenta preddiplomskog studija Računarstva
    • dva studenta preddiplomskog studija Strojarstva, Brodogradnje i Industrijskog inženjerstva
    • dva studenta stručnog studija
    • jedan student diplomskog studija Automatika i sustavi, Elektronika i računalno inženjerstvo, Elektrotehnika, Komunikacijska i informacijska tehnologija
    • jedan student diplomskog studija Računarstva
    • jedan student diplomskog studija Industrijskog inženjerstva i Strojarstva
    • dva studenta poslijediplomskih doktorskih studija

IV. Kandidacijska lista zajedno s potpisima studentske podrške i studentskom potvrdom kojom kandidirane osobe dokazuju svoj studentski status za izbore za studentski zbor FESB-a predaje se najkasnije 5. listopada 2022. god. ( srijeda) do 12.00 sati na protokol Fakulteta.

V. Izbori će se provesti sukladno odredbama Statuta studentskog zbora Sveučilišta u Splitu, Statuta Studentskog zbora FESB-a i Pravila za provedbu studentskih izbora za Studentski zbor Sveučilišta uz Splitu i znanstveno-nastavnih/umjetničko – nastavnih sastavnica Sveučilišta.

VI. Ova odluka stupa na snagu danom donošenja i objavit će se na oglasnoj ploči i mrežnim stranicama Fakulteta.

 

Prilog:

 


dekan,
prof. dr. sc. Srdjan Podrug

 

Kategorije