Online upisi u I. godinu preddiplomskih studija na jesenskom roku

Upisi u I. godinu preddiplomskih sveučilišnih i preddiplomskih stručnih studija na jesenskom roku obavljat će se isključivo online putem. Upisi će započeti u utorak, 20. rujna 2022. godine, u 12.00 sati te će trajati do zaključno četvrtka, 22. rujna 2022. godine, u 14.00 sati.

 

U ponedjeljak, 19. rujna 2022. godine, nakon objave konačnih upisnih rang lista, svim kandidatima koji su ostvarili pravo upisa, na njihove adrese elektroničke pošte, unesene u sustav Postani student, bit će poslane testne poruke za provjeru ispravnosti adresa. Kandidati koji ne prime testnu poruku najkasnije do 20.00 sati u ponedjeljak, 19. rujna 2022. godine, trebaju se u najkraćem mogućem roku javiti na adresu elektroničke pošte upisi@fesb.hr.

 

U utorak, 20. rujna 2022. godine, do 12.00 sati, svi kandidati koji su ostvarili pravo upisa će putem elektroničke pošte dobiti detaljne upute za upis, u kojima će se nalaziti i poveznica na online zahtjev za upis, kojeg trebaju popuniti traženim podatcima i uz kojeg trebaju prikvačiti potrebnu digitalnu dokumentaciju.

 

Ukoliko, nakon provjere podataka unesenih u zahtjev za upis, bude potrebna dopuna ili ponovno slanje predane dokumentacije, pristupnici će o tome biti obavješteni putem elektroničke pošte te su potom dužni do zadanog roka, putem odgovarajuće poveznice, dopuniti dokumentaciju i ponovno predati dopunjen zahtjev za upis.

 

Kako bi završili postupak upisa, nakon predaje on-line zahtjeva za upis, svi kandidati dužni su fakultetu najkasnije do petka, 23. rujna 2022. godine, poštom dostaviti cjelovitu upisnu dokumentaciju u papirnatom obliku. Nakon što Fakultet u završi postupak upisa i upiše kandidata na odabrani studij, kandidati će putem elektroničke pošte dobiti povratnu informaciju o provedenom upisu. Kandidati koji ne obave postupak upisa u cijelosti unutar naznačenih rokova gube pravo upisa!

 

Detaljnije informacije o proceduri upisa moguće je pronaći na sljedećoj poveznici.

Kategorije