Održani uvodni satovi za brucoše

U petak, 30. rujna 2022. godine, na našem su Fakultetu održani uvodni satovi za brucoše, koji su tom prigodom bili podijeljeni u dvije skupine.

 

 

Tijekom pozdravnog govora, prodekanica za nastavu, izv. prof. dr. sc. Tea Marasović, predstavila je povijest, prostore i aktivnosti Fakulteta, informirala brucoše o njihovim studentskim pravima i obvezama, upoznala ih s ustrojem studijskih programa, izvedbenim planovima za iduću akademsku godinu, informatičkim sustavima koje će koristiti te mogućnosti koje im se pružaju u okviru izvannastavnih aktivnosti.

 

U nastavku svoje su aktivnosti brucošima predstavili predstavnici Studentskog zbora našeg Fakulteta te udruga DUMP i FESB Racing, koje djeluju na Fakultetu.

 

Nakon završetka pozdravnog govora, studentima su uručene studentske iskaznice, popularne „iksice“,  i pristupni podaci za njihove AAI račune. Studenti upisani u ljetnom upisnom roku, koji nisu nazočili uvodnim satovima, svoje studentske iskaznice i podatke za pristupanje AAI računu mogu preuzeti svakog radnog dana, od 10.00 do 12.00 sati, na šalteru studentske službe. Studenti upisani u jesenskom upisnom roku na šalteru studentske službe mogu preuzeti pristupne podatke za AAI račune, dok bi njihove studentske iskaznice na Fakultet trebale stići u roku od 10 do 15 dana.

 

Za kraj, možemo reći kako je lijepo bilo vidjeti dvoranu A100 punu naših novih studenata. Hvala vam što ste nas izabrali i sretno u daljem tijeku studija!

Kategorije