CEMEX Hrvatska – stipendije

CEMEX Hrvatska prima prijave za natječaj u kojem će dodijeliti ukupno 10 stipendija u mjesečnom iznosu od 1.000 kuna za učenike i 1.500 kuna za studente iz svoje lokalne zajednice. Stipendija je osim učenicima srednjih škola, namijenjena i redovnim studentima druge i treće godine preddiplomskog/stručnog studija ili prve i druge godine diplomskog/specijalističkog studija usmjerenja automatika i sustavi, elektrotehnika, strojarstvo, industrijsko inženjerstvo te drugih srodnih usmjerenja.

 

Pravo na prijavu imaju učenici i studenti s prebivalištem u gradovima Kaštela i Solin te općini Klis. Kandidati će steći iskustvo punog selekcijskog postupka kao i kod zapošljavanja koji se sastoji od analize prijava, testiranja te intervjua sa stručnjacima iz CEMEX-a Hrvatska.

 

CEMEX stipendijom želi potaknuti buduće stručnjake na razvoj i zapošljavanje u struci u lokalnoj zajednici u kojoj su odrastali. Kompanija zapošljava čitav niz različitih struka pa tako mladima pruža raznolik pregled vještina i znanja koja mogu steći te ovisno o svom interesu dalje razvijati. Ukupno zapošljava više od 150 stručnjaka tehničkih znanosti svih razina – od srednjoškolske do doktora znanosti.

 

Prijave traju do 1. studenog, a svi zainteresirani učenici i studenti detalje natječaja mogu pronaći na sljedećoj poveznici: https://cmx.to/3RCiIM9


Prilog:

Kategorije