L’Oréal Brandstorm 2023

L’Oréal Brandstorm jedno je od najvećih međunarodnih studentskih natjecanja koje već preko 30 godina studentima širom svijeta pruža priliku da izraze svoje talente i inovativnost, usvoje nova znanja i dobiju priliku povezati se s tvrtkom. Natjecanje okuplja brojne studente iz cijelog svijeta pa tako i naše regije, koji organizirani u ekipe od troje sudionika pokušavaju osmisliti kreativno rješenje za jedan od stvarnih izazova pojedine robne marke ili L’Oréal Grupe.

 

Ovogodišnji zadatak natjecanja je kreiranje rješenja koja bi unaprijedila upotrebu tehnologije u kozmetičkoj industriji (AI, AR, VR, Metaverse) te razvoj novih proizvoda, usluga, poslovnih planova, aplikacija ili sl. koji bi unaprijedili poslovanje.

 

Pobjednička ekipa na razini regije (Hrvatska i Srbija) dobit će priliku sudjelovati u borbi za glavnu nagradu: tromjesečnu plaćenu praksu u L’Oréalovom sjedištu u Parizu, uz pokrivene troškove boravka.

 

Poziv na ovo natjecanje otvoren je za mlade do 30 godina, a zainteresirani studenti mogu se prijaviti najkasnije do 3. ožujka 2023. godine, putem sljedeće poveznice.

Kategorije