AI Battleground 2023

Studentska udruga BEST Zagreb u suradnji s partnerima otvorila je prijave za šesti po redu AI BattleGround – najveće natjecanje u umjetnoj inteligenciji koje organiziraju studenti za studente. Ove godine AIBG će se održati 24. i 25. ožujka. Natjecanje traje 24 sata, a sudionici će imati 20 sati za programiranje i treniranje umjetne inteligencije. Po završetku programiranja, kreirani botovi međusobno će se boriti sve dok najinteligentniji ne pobijedi. U suradnji s partnerima osiguran je nagradni fond od 3.200 €: 1.600 € za prvo mjesto, 1.000 € za drugo mjesto i 600 € za treće mjesto. Ove će se godine AIBG održati u BIRD Incubatoru.

 

Za sudjelovanje u natjecanju potrebno je ispuniti prijavu na službenim stranicama natjecanja (https://best.hr/aibg/) najkasnije do 17. ožujka 2023. godine. Natjecatelji se mogu prijaviti samostalno ili kao ekipa od 4 osobe. Dobrodošli su svi studenti s interesom i osnovnim iskustvom rada s umjetnom inteligencijom. Sve obavijesti o natjecanju možete pratiti na Facebook i Instagram stranicama udruge!

 

Partneri u organizaciji ovogodišnjeg natjecanja su tvrtke OptimoRoute, Deegloo, ReversingLabs i Bracopone. Zahvaljujući njima, sudjelovanje na ovom natjecanju besplatno je i nagrade su, osim za prva tri mjesta, osigurane za sve sudionike!

 

Kategorije