Studentski poduzetnički projekti

Student si, imaš zanimljivu poslovnu ideju koju bi želio razvijati? Želio bi jednog dana pokrenuti vlastitu startup tvrtku? Već imaš ideju, znanja i vještine, ali potrebna ti je pomoć, mentorstvo i/ili partner?

 

Program Studentski poduzetnički projekti (SPP) – pokrenut u suradnji našeg Fakulteta i Digitalne Dalmacije – prava je stvar za tebe! Uz pomoć ovog programa svaki student može pretvoriti svoju ideju u dobro pripremljen projekt. Poveži se s kolegama, prijateljima, poznanicima ili drugim studentima s poduzetničkim duhom ili željom da razviju nešto svoje.

 

Zašto je ovo program baš za tebe?

 

    • Možeš s prijateljima, poznanicima ili kolegama studentima sličnih interesa razvijati svoju ideju;
    • Imat ćeš dovoljno vremena za svoje regularne aktivnosti;
    • Dobit ćeš korisna znanja koja možeš upotrijebiti i izvan ovog programa;
    • Ako imaš tržišno zanimljiv ili primjenjiv diplomski/stručni rad ili neko odlično tehnološko rješenje, ovo je idealna situacija da ga proučiš iz više kuteva ili čak da ga pretvoriš u gotovi proizvod/uslugu;
    • Za 3 najbolje ekipe iz programa osiguran je nagradni fond od 1.990,84 € (15.000 kuna): 929,06 € (7.000 kuna) za prvo mjesto, 663,61 € (5.000 kuna) za drugo mjesto i 398,17 € (3.000 kuna) za treće mjesto; a automatski dobivaju i pravo sudjelovanja u razvojnoj akademiji – StartIT;
    • Za daljni razvoj ideje/startup tvrtke pripremljen je i GrowIT program poticanja poduzetništva, gdje su rezervirana još veća sredstva za pomoć startup tvrtkama u ranim fazama razvoja.

 

Prijave za sudjelovanje primaju se do subote, 11. ožujka 2023. godine, putem sljedeće poveznice. Info dan za studente – tijekom kojeg možeš iz prve ruke doznati sve što te o programu zanima – održat će u utorak, 7. ožujka 2023. godine, u prostoru PICS@FESB (ulaz sa zapadne strane zgrade), s početkom u 13.00 sati. Za sva pitanja, možete se obratiti koordinatorici programa na našem Fakultetu, gđi. Mireli Bašić Liović, putem adrese elektroničke pošte: mirela.basic@fesb.hr.

Kategorije