Magenta LogIn: Otvorene prijave za atraktivan pripravnički program

Svoj prvi posao nakon studija zamišljaš u međunarodnom okruženju, uz samostalan rad na izazovnim projektima koji će testirati tvoja dosadašnja znanja te konkretan paket edukacija i mentora koji će ti skratiti put do željene ekspertne pozicije?

 

Prijavi se na pripravnički program Hrvatskog Telekoma – Magenta LogIn koji pruža karijernu priliku svim studentima iz ICT područja koji su diplomirali unatrag 18 mjeseci. Program traje deset mjeseci i svi sudionici primat će atraktivnu pripravničku plaću.

 

Prva generacija pripravnika imat će prilike odmah se okušati u IT/NT odjelima, i to u ZagrebuOsijeku i Splitu, pri čemu možeš odabrati specijalističko područje u kojem želiš početi graditi svoju karijeru i raditi na zanimljivim projektima i novim platformama.

 

Magenta LogIn strukturiran je tako da svaki pripravnik ili pripravnica ima svog dodijeljenog mentora te sudjeluje u bogatom edukacijskom programu kroz koji će steći i razvijati stručna tehnička znanja i praktične vještine u području upravljanja projektimaagilnog načina rada i financijskog upravljanja, ali i vještine kao što su, između ostalog, osmišljavanje sadržajaposlovno prezentiranje i timski rad. Svi pripravnici također će na raspolaganju imati cijeli stručni tim kako bi i u svakom trenutku znali kako napreduju, što im ide dobro, na čemu moraju poraditi te kako izgleda njihov trenutni razvojni put, kao i planovi za budućnost.

 

Program se sastoji od četiri osnovne faze. Najprije se upoznajete s suradnicima, mentorom i svakodnevnim radnim zadacima. Zatim prolazite cjeloviti i strukturirani edukacijski program koji će donijeti još certifikata za vaš CV, ali i konkretnih znanja i vještina za razvoj u smjeru stručnjaka. Za sudionike programa bit će organizirano i upoznavanje svih dijelova kompanije, sudjelovanje na različitim internim i vanjskim događanjima, ali i posjetu kolegama koji na prvoj crti rade s korisnicima. Deset mjeseci proći će vam za čas!

 

Prijave se vrše putem mrežne poveznice te se otvaraju dva puta godišnje – u ožujku i rujnu, a povratnu informaciju svi kandidati i kandidatkinje dobit će već u roku od 24 sata od prijave.

 

Zvuči uzbudljivo? Postanite i vi dio toga! Iz Hrvatskog Telekoma traže talentirane pojedince sa stavom, koji se ne boje razmišljati svojom glavom i koji ljestvice postavljaju visoko. Žele kolege koje ICT svijet inspirira i koji su otvoreni za nove izazove. Zauzvrat će im pružiti sve za uspješan razvoj karijere u međunarodnom okruženju, zanimljive projekte i poticajno timsko okruženje.

 

Požuri, prijavi se do 15. ožujka, napravi svoj prvi login i u deset mjeseci svojim znanjima i vještinama ostani tech savvy. 😉

Kategorije