Otvorene prijave za studentsko natjecanje Start It Up

Natjecanje „Start It Up” projekt je namijenjen mladim i budućim poduzetnicima s glavnim ciljem edukacije mladih i proaktivnih studenata s idejom o pokretanju vlastite startup tvrtke. U okviru projekta, za natjecatelje će biti organizirane tri radionice, kroz koje će imati priliku educirati se o pokretanju vlastitoga poslovanja, te im je osiguran financijski poticaj kao glavna nagrada kako bi im se olakšao ulazak u poslovni svijet i brojne druge nagrade.  

 

Organizator ovog natjecanja je Hrvatska studentska asocijacija (HSA), neprofitna studentska udruga, čiji je rad popraćen osvajanjem 15 Dekanovih i 5 Rektorovih nagrada. Uz to, udruga kontinuirano ulaže u studentsku i akademsku zajednicu sklapajući brojna partnerstva s nekim od najutjecajnijih globalnih, ali i lokalnih kompanija.  

 

Kroz tri jednodnevne edukacije, ekipe će se imati priliku educirati o pokretanju vlastitog poslovanja i istaknuti se kroz razne izazove, a na završnom natjecanju najbolja ideja osvaja novčanu nagradu od 3.000 eura 

 

Prijave za natjecanje su otvorene do 12.travnja 2023. godine.  Studenti se prijavljuju kao ekipe od 2 do 4 osobe, popunjavanjem obrasca koji se nalazi na sljedećoj poveznici. Prijavite se još danas i napravite prvi korak ka uspjehu!  

 

Više informacija i hodogram aktivnosti potražite na Instagram profilu projekta.

Kategorije