Osvoji ulaznicu za četvrto izdanje najveće regionalne Web3 konferencije – BlockSplit!

Svim zainteresiranim studentima nudimo priliku da osvoje besplatne ulaznice za četvrto izdanje najveće regionalne konferencije posvećene blockchainu i kriptovalutama BlockSplit, koja će se održati od 22. do 25. svibnja 2023. godine. Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju svi studenti preddiplomskih sveučilišnih, preddiplomskih stručnih i diplomskih sveučilišnih studija našeg Fakulteta, izuzev studenata koji se nalaze u gubitku statusa i studenata koji su svoje studentske obveze u tekućoj akademskoj godini stavili u mirovanje. Sve što trebate napraviti je najkasnije do iduće srijede, 17. svibnja 2023. godine, do 23.59 sati popuniti formu za prijavu, koja se nalazi na sljedećoj poveznici i nadati se da će baš vas pomaziti sreća. Svaki student može se prijaviti samo jednom! U četvrtak, 18. svibnja 2023. godine objavit ćemo imena desetoro najsretnijih, koji će tako dobiti priliku družiti se s ljudima koji na svjetskoj razini rade na velikim protokolima i ozbiljnim startupovima te iz prve ruke dobiti informacije o tome kako je raditi na protokolima u WEB3 svijetu.

 

Iz Udruge za blockchain i kriptovalute (UBIK), organizatora konferencije, potvrđuju rastući interes sudionika, nakon prošlogodišnjeg rasprodanog događaja. BlockSplit konferencija ove godine donosi niz zanimljivih tema kao što su DeFi, jedna od najbrže rastućih grana u industriji, te NFT kao sve popularnije rješenje u umjetničkom svijetu. Vodeća tema konferencije bit će i sve aktualnije decentralizirane autonomne organizacije (DAO) te novi načini upotrebe blockchaina u gamingu. Među najavljenim govornicima su: Tanja Bivić Plankar, predsjednica udruge European Blockchain Alliance, Cyrille Pastour, suosnivač Swaap Finance, francuske blockchain platforme za financijsko trgovanje, Iva Kvakić, suosnivačica hrvatske udruge Alice in Blockchains i iskusna konzultantica u razvoju digitalnih proizvoda i vođenju projekata u raznim sektorima od informacijskih tehnologija, e-trgovine, do blockchaina te brojna druga zvučna imena iz cijelog svijeta.

 

Neizostavan dio BlockSplit konferencije, radi kojeg se posjetitelji vraćaju iz godine u godinu, su praktične radionice iz područja marketinga, prava, dizajna, DeFi-ja, NFT-a, gaminga i razvoja novih Web3 rješenja. Svaka radionica bit će ograničena na 30 polaznika kako bi se osigurala interaktivnost i kvaliteta edukacije. Na izložbenom dijelu konferencije bit će zastupljene brojne domaće i međunarodne tvrtke, što će pružiti izvrsnu priliku za umrežavanje i sklapanje novih poslovnih kontakata.

 

Međutim, ono što ovu konferenciju čini nezamjenjivim iskustvom u industriji upravo su lokacije na kojima će posjetitelji slušati predavanja, upoznati tvrtke i njihova nova rješenja, provoditi svoje pauze za ručak i kavu, a na kraju dana i zabavljati se. Sve ranije spomenute radionice održat će se na našem Fakultetu, dok će se predavanja održati na pozornici Hrvatskog doma u strogom centru grada, a posljednjeg dana konferencije planiran je i famozni boat party na pučini.

Kategorije