Akcija darivanja krvi

Na vratima nam je još jedna redovita proljetna akcija darivanja krvi, prva u ovoj kalendarskoj godini. Stalne su nestašice krvi a Vi, studentice i studenti FESB-a, djelatnice i djelatnici FESB ali i neki naši “nefesbovski gosti” uvijek i u velikom broju, nesebično podržavate akcije darivanja krvi na našem Fakultetu i nastojite svojim plemenitim činom učiniti dobro. 

 

Akcija dragovoljnog darivanja krvi održati će se: 

u ovaj ČETVRTAK

18. svibnja 2023. godine, 

od 8 do 15 sati 

na FESB-u 

(u prostoru ispod amfiteatra A 100 – “akvarij”). 

 

Tijekom darivanja krvi biti ćete u sigurnim rukama iskusnog i kvalificiranog tima iz Odjela za transfuzijsku medicinu Kliničkog bolničkog centra Split a nakon davanja krvi imati ćete i obrok zahvalnosti i bezalkoholno piće. 

 

Cijeneći Vaše vrijeme kojeg danas nikada dosta i s ciljem skraćivanja vremena čekanja na davanje i boljeg uspjeha akcije preporuka je da odaberete i rezervirate željeni termin darivanja krvi (npr. 8; 8:10; 8:20; 8:30… – dakle uz razmake od 10 minuta) i o tome izvijestite voditelja akcije Nikšu Krnića SMS porukom ili pozivom na broj +385 91 4305912 ili koristeći elektronsku poruku (na nkrnic@fesb.hr). Dobiti ćete potvrdu rezervacije traženog termina (ili najbližeg mogućeg ako je Vaš željeni već zauzet). 

 

Vjerujemo u podršku “starih”, višekratnih davatelja krvi koje molimo da, osim darivanja krvi, budu i promotori ove akcije i pokušaju potaknuti prijateljicu, prijatelja, kolegicu, kolegu ili znanca na prvo doniranje krvi. 


Prilog:

Kategorije