Otvorene su prijave za drugi Career Speed Dating @ FESB!

U okviru ovogodišnje proslave Dana fakulteta u četvrtak, 1. lipnja 2023. godine, u vremenu od 9.00 do 12.00 sati, održat će se drugi po redu Career Speed Dating @ FESB. Career Speed Dating događaj je koji kroz jedinstvenu kombinaciju brzog spoja (eng. speed date) i razgovora za posao na jednom mjestu okuplja i povezuje poduzeća koja traže praktikante i/ili zaposlenike te studente koji traže posao i/ili praksu. Predstavnici poduzeća i studenti u sklopu Career Speed Datinga imaju priliku međusobno se upoznati kroz razgovore za posao u trajanju od najviše 10 minuta. Uz mogućnost dobivanje prakse ili čak posla, prijavom na Career Speed Dating svim zainteresiranim studentima se nudi sjajna prilika za unaprijeđivanje vlastitih vještina vođenja razgovora za posao i pobliže upoznavanje tvrtki iz područja rada koja ih zanimaju.

 

Svoje sudjelovanje u ovogodišnjem izdanju Career Speed Datinga potvrdilo je 16 tvrtki, a prilikom prijave svaki student može odabrati jednu ili više tvrtki s kojima želi voditi razgovor.

 

Prijave za sudjelovanje u ovogodišnjem Career Speed Datingu primaju se zaključno do subote, 20. svibnja 2023. godine, do 23.59 sati, putem sljedeće poveznice. Nakon završetka prijava, formirat će se točan raspored održavanja razgovora, o kojem će svi prijavljeni studenti biti obaviješteni putem elektroničke pošte.

Kategorije