Anketa za odabir izbornih kolegija koji će se izvoditi u akademskoj godini 2023./2024.

Od danas, u srijedu, 17. svibnja 2023. godine, pa sve do ponedjeljka29. svibnja 2023. godinedo 9.00 sati, otvorena je anketa za odabir izbornih kolegija koji će se izvoditi u narednoj akademskoj godini 2023./2024., kojoj je moguće pristupiti putem sljedeće poveznice. Mole se svi studenti, koji bi u idućoj akademskoj godini trebali upisivati izborne kolegije (studenti koji su u ovoj akademskoj godini upisani u drugu ili treću godinu preddiplomskih sveučilišnih studija, studenti koji su u ovoj akademskoj godini upisani u prvu ili drugu godinu preddiplomskih stručnih studija te studenti koji su u ovoj akademskoj godini upisani u prvu godinu diplomskih studija), da u idućim danima odvoje malo svog vremena i daju glas za kolegij(e) koje bi u idućoj akademskoj godini željeli pohađati.

 

Izborni kolegiji za koje se ne javi dovoljan broj zainteresiranih studenata, iduće se akademske godine NEĆE izvoditi i NEĆE biti u ponudi prilikom upisa u više godine studija!

 

Kako bi vam se olakšao odabir izbornih kolegija u anketi, unutar e-kolegija Prezentacije izbornih kolegija u sustavu za e-učenje Merlin nalazi se detaljan opis sadržaja izbornih kolegija sa svih studijskih programa, koje je moguće odabrati u idućoj akademskoj godini. (Prilikom prvog pristupanja potrebno je izvršiti upis u e-kolegij. Lozinka za upis svim je studentima poslana putem elektroničke pošte.) Na sljedećoj je pak poveznici moguće pronaći detaljan opis svih studijskih programa, koji može poslužiti kao dodatna pomoć pri ispunjavanju ankete.

Kategorije