IT konferencija DUMP Days 2023

Iz DUMP – Udruge mladih programera pozivaju sve studente da im se pridruže na DUMP Daysima, besplatnoj IT konferenciji za novu generaciju digitalaca, koja se održava ovog petka i subote, 26. i 27. svibnja 2023. godine, na našem Fakultetu.

 

Glavni program konferencije sadrži 14 predavanja, 2 panel rasprave i 6 praktičnih radionica stručnjaka koji će predstaviti najnovije IT trendove i tehnologije. Posjetitelji će se ujedno moći okušati i u tzv. Fly Talksima, kratkim 1 na 1 razgovorima s poslodavcima i vidjeti iz prve ruke koja su znanja i vještine potrebni da pronađu svoj prvi posao u IT industriji.

 

Ove godine konferenciju podržavaju 32 lokalne IT tvrtke koje su u potrazi za zaposlenicima. Neke od njih su: Blank, Infobip, Profico i Locastic. Sve zainteresirane studente koji prošetaju izložbenim prostorima u atriju i akvariju fakulteta, predstavnici tvrtki upoznat će s poslovnom kulturom i predstaviti im kako izgleda biti dio njihovih timova.

 

Oni koji nisu u mogućnosti sudjelovati uživo, sva predavanja i panel rasprave mogu pratiti na DUMP YouTube kanalu.

 

Kao šećer na kraju, na drugom danu konferencije dijeli se hrpa vrijednih nagrada! Svi koji se prijave i budu pratili upute te sakupe što više bodova mogu osvojiti PS5, Philips Android TV, JBL zvučnik, pametni sat, slušalice i još puno drugih nagrada. Sudjelovanje je besplatno, a prijave se primaju putem poveznice days.dump.hr.

Kategorije