Dan FESB-a 2023: Najava događanja

U okviru proslave Dana Fakulteta u danima pred nama održat će se niz zanimljivih događanja kojima će se obilježiti 63. obljetnica postojanja Fakulteta. Pregled svih događanja i raspored njihovog održavanja dan je u nastavku:

 

CAREER SPEED DATING

četvrtak, 1. lipnja 2023. godine, od 9.00 do 13.00 sati

 

U auli Fakulteta organizirat će se kratki sastanci studenata i predstavnika tvrtki kroz koja će se studenti i njihovi budući poslodavci moći bolje upoznati. U vremenu od 7 minuta studenti će se moći predstaviti svojim budućim, mogućim poslodavcima. Temeljem prijava studenata napravljeni su rasporedi upoznavanja, a tvrtke koje će imati svoje predstavnike su: AD Plastik, Adria Docks d.o.o, Deltron d.o.o., Ericsson Nikola Tesla, FRANC MONT d.o.o., Global Offshore Engineering, HR Cloud d.o.o., Hrvatska kontrola zračne plovidbe d.o.o., HRVATSKI REGISTAR BRODOVA, Hrvatski Telekom, Kristalna Ideja d.o.o., Little Code d.o.o., Locastic, Luka Ploče d.d., Odašiljači i veze d.o.o., OTP banka d.d.

 

SVEČANA SJEDNICA

petak, 2. lipnja 2023. godine, od 11.00 do 12.30 sati

 

U legendarnoj dvorani A100 održat će se središnja svečanost proslave 63. rođendan našeg Fakulteta. Na svečanosti će biti dodijeljene Dekanove nagrade najuspješnijim studentima našeg Fakulteta za akademsku godinu 2022./2023. Pored njih, dodijelit će se i zahvalnice školama iz kojih je najveći broj maturanata završio jedan od studijskih programa našeg Fakulteta u akademskoj godini 2021./2022. te zahvalnice tvrtkama koje su u prethodnoj godini zaposlile značajan broj naših završenih studenata. Na kraju programa bit će podijeljeni prigodni pokloni našim bivšim djelatnicima koji su u protekloj godini otišli u starosnu mirovinu. Prijenos svečanosti moći će se pratiti i putem poveznice: stream.fesb.hr.

 

SPORTSKI SUSRETI

petak, 2. lipnja 2023. godine, od 17.30 do 21.00 sat

 

U poslijepodnevnim satima na terenima pored Fakulteta odigravat će se nogometne utakmice studentskih ekipa, dok je u 19:00 sati na rasporedu poslastica dana, tradicionalna revijalna utakmica djelatnika, u kojoj će snage odmjeriti “ljuti rivali” Strojari protiv Električara. Svi studenti i djelatnici pozivaju se da dođu podržati svoje kolege te da uživaju u dobroj zabavi, uz roštilj i piće.

 

HUMANITARNI KONCERT

subota, 3. lipnja 2023. godine, od 20.00 sati

 

U atriju Fakulteta održat će se humanitarni koncert bendova La Volpe, The Splitters, Djigibaoo i Zo. Ulaznice za koncert po simboličnoj cijeni od 10 € moći će se kupiti na ulazu u Fakultet, a sav prihod od ulaznica bit će doniran humanitarnoj akciji “SVI ZA MAŠU”.

Kategorije