Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studija u okviru programa Erasmus+ u ljetnom semestru akademske godine 2023./2024.

Sveučilište u Splitu objavilo je Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studija u okviru programa Erasmus+ u ljetnom semestru akademske godine 2023./2024. Pravo prijave imaju redoviti studenti svih godina i razina studija. Sve mobilnosti u okviru ovog Natječaja mogu se ostvarivati u razdoblju od 1. siječnja 2024. godine do 30. rujna 2024. godine. Najkraće trajanje standardne (fizičke) studentske mobilnosti je 2 mjeseca.

 

Prijava za Erasmus+ mobilnost vrši se putem elektroničkog prijavnog obrasca. U obrascu student može odabrati najmanje dvije, a najviše tri visokoškolske institucije kao moguća odredišta mobilnosti. Rok za podnošenje prijava je 15. rujna 2023. godine. Datumom prijave smatra se datum podnošenja elektroničkog prijavnog obrasca. Uz elektroničku prijavu, svu natječajnu dokumentaciju potrebno je također donijeti osobno ili poslati preporučenom poštom na adresu:

 

Sveučilište u Splitu,

Ured za međunarodnu i međusveučilišnu suradnju,

Sinjska 2, 3. kat, 21000 Split,

 

s naznakom za Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studija u okviru programa Erasmus+ u ljetnom semestru akademske godine 2023./2024. Ukoliko se prijava šalje poštom, valja pripaziti da datum na pošiljci bude zaključno s 15. rujna 2023. godine, a ukoliko se prijava donosi osobno, zaprimat će se najkasnije do 16.00 sati na dan 15. rujna 2023. godine. Nepotpune i/ili nepravovremene prijave neće se razmatrati.

 

Više informacija o svim detaljima natječaja i natječajnoj dokumentaciji moguće je pronaći ovdje.

 

Iz Ureda za međunarodnu i međusveučilišnu suradnju ujedno pozivaju sve studente i studentice da im se pridruže na online Erasmus+ info danu, koji će se održati idućeg četvrtka, 6. srpnja 2023. godine, s početkom u 11.00 sati, putem platforme Zoom. Na info danu svi zainteresirani moći će u opuštenoj atmosferi saznati sve o proceduri odlaska na Erasmus mobilnost – bilo da se radi o studijskom boravku ili stručnoj praksi – natječajima, planiranju semestra na razmjeni i odabiru predmeta, sveučilištima na koja imaju priliku otići te druge korisne informacije. Info danu u navedenom terminu moguće je pristupiti preko sljedeće poveznice.

Kategorije