Uvodni sat za brucoše i početak nastave

Uvodni sat za brucoše u akademskoj godini 2023./2024. održat će se u petak, 29. rujna 2023. godine, u najvećem amfiteatru Fakulteta, dvorani s oznakom A100, koja se nalazi u prizemlju zgrade, u neposrednoj blizini glavnog ulaza, od 10.00 do 13.00 sati.

 

Uvodni sat za brucoše svečano je događanje kojim obilježavamo početak svake akademske godine i kojem se neizmjerno veselimo. Prilika je to za sve naše novopečene studente da doznaju sve o svojim pravima i obvezama te da se informiraju o ustroju Fakulteta i studijskih programa, o izvedbenom planu za iduću akademsku godinu, svim informatičkim sustavima koje će svakodnevno koristiti, ali i o brojnim mogućnostima koje im Fakultet pruža u pogledu izvannastavnih aktivnosti. Nakon dekanovog pozdravnog govora, nazočnim studentima bit će podijeljene njihove studentske iskaznice, popularne „iksice“, i podatci za pristupanje AAI računu. Zbog svega navedenog, poželjno je da svi novoupisani brucoši prisustvuju uvodnom satu u što je moguće većem broju.

 

Nastava u akademskoj godini 2023./2024. za sve studente počinje u ponedjeljak, 2. listopada 2023. godine, prema rasporedu koji će najkasnije do utorka, 26. rujna 2023. godine, biti dostupan u sustavu FESB Raspored. Kalendar nastavne djelatnosti za nadolazeću akademsku godinu moguće je pronaći ovdje.

Kategorije