SMOTRA SVEUČILIŠTA U SPLITU

Smotra Sveučilišta u Splitu održat će se na PMF-u u razdoblju od 4. do 8. prosinca 2023. godine u okviru koje će svaki od Fakulteta, pojedinačno, dobiti priliku za predstavljanje.

Predstavljanje svih studijskih programa FESB-a održat će se u ponedjeljak, 4. prosinca 2023. godine u razdoblju od 11:00 do 16:00 sati. Na štandu će biti prezentirane sve informacije, kako od studenata tako i od zaposlenika FESB-a i to vezano za: uvjete upisa i studijske programe; studentski život; sportske aktivnosti te aktivnosti kojima se studenti bave u sklopu FESB-a (start-up, FESB Racing, DUMP i dr.). Ovom prilikom najavljujemo i gosta iznenađenja, bivšeg studenta FESB-a.

Dana 5. prosinca 2023. godine (utorak), u periodu od 18:00 do 19:00 sati u dvorani A02 na PMF-u, FESB će održati kratke prezentacije-predavanja maturantima o prilikama koje studiranje na FESB-u pruža. FESB će predstaviti dekan, prof. dr. sc. Branimir Lela, a predavači su predstavnici Studentskog zbora FESB-a, dr. sc. Anna Šušnjara, dobitnica Državne nagrade za znanost, predstavnici DUMP-a, bivši studenti FESB-a (Lucija Andabak, Ivan Čorić, Martina Bašić), predstavnik Soundscaper-a (start-up čiji su osnivači profesor i studenti FESB-a), predstavnik FESB Racing Tima.

U danima Smotre moći će se i uživati u adventskom programu na kućicama ispred Zgrade tri fakulteta, uz glazbu Radio Kampusa, kao i uz fine delicije te tople napitke Studenskog centra.


Prilog:

Kategorije