INA i ove godine zapošljava mlade talente u pripravničkom programu Growww

Zagreb, 22. ožujka 2024. – U potrazi za mladim talentima, INA je i ove godine raspisala natječaj za zapošljavanje novih pripravnika. U sedam zemalja MOL Grupe, čija je članica i INA, kroz pripravnički program Growww bit će zaposleni novi Growwweri koji će imati priliku doprinijeti rješenjima sutrašnjice za unapređenje mobilnosti, energije i održivosti regije.

 

Ovaj prestižni jednogodišnji program osmišljen za upoznavanje mladih talenata s energetskom industrijom otvoren je za pojedince s do godinu dana radnog iskustva s područja ekonomije, logistike, elektrotehnike, računarstva, strojarstva, naftnog rudarstva, kemijskog i geološkog inženjerstva i tehnologije. Sudionici programa Growww postat će dio dinamičnog međunarodnog tima s mentorima koji su iskusni stručnjaci iz svojih područja.

 

“Kroz proteklih 15 godina, Growww program u Hrvatskoj okupio je više od 700 pripravnika koji su obogatili našu organizaciju novim pogledima i ostvarili značajan napredak. Ovaj intenzivni program pruža jedinstvenu priliku mladim diplomantima da se pridruže našem međunarodnom timu i aktivno doprinesu oblikovanju budućnosti energetske industrije. Budući Growwweri mogu se uključiti u stvarne projekte, surađujući s nama u pronalaženju rješenja za izazove sutrašnjice. Uz fokus na profesionalnom razvoju i mogućnostima za međunarodnu karijeru, INA talentima osigurava konkurentne plaće i raznolike beneficije”, istaknuo je Tome Barić, direktor Ljudskih resursa u Ini.

 

Za više informacija i prijavu na otvorena radna mjesta zainteresirani mladi talenti trebaju posjetiti web stranicu ina.hr/growww. Prijave se primaju do 30. travnja 2024.

Kategorije