Rezultati nedavnih natječaja

Obavještavamo Vas da je po objavljenom natječaju u “Universitasu” koji izlazi kao podlistak “Slobodne Dalmacije”, internetskoj stranici FESB-a, “Narodnim novinama”, Zavodu za zapošljavanje i EURAXESS-u 27. prosinca 2023. godine na radno mjesto:

  1. jednog nastavnika na znanstveno-nastavno radno mjesto docent za područje tehničkih znanosti, polje elektrotehnika: izabrana dr. sc. Vesna Pekić;

Obavještavamo Vas da je po objavljenom natječaju na “Zavodu za zapošljavanje”, “Narodnim novinama” i internetskoj stranci FESB-a od 14. veljače 2024. godine na radno mjesto:

  1. jednog mlađeg istraživača za rad na projektu Elektrokemijska kompresija vodika primjenom membranskog gorivnog članka prilagođenih radnih parametara na određeno radno vrijeme u punom radnom vremenu: izabrana Anamarija Stoilova Pavasović, mag. ing.
  2. jednog projektnog suradnika za rad na projektu Elektrokemijska kompresija vodika primjenom membranskog gorivnog članka prilagođenih radnih parametara na određeno radno vrijeme u punom radnom vremenu: izabran Ivan Jurić, ing. el.

Obavještavamo Vas da je po objavljenom natječaju na “Zavodu za zapošljavanje”, “Narodnim novinama” i internetskoj stranci FESB-a od 23. veljače 2024. godine na radno mjesto:

  • jednog mlađeg istraživača na znanstveno-istraživačkom projektu “Overcoming the Technological Hurdles In the Incorporation of Biopolymers as Ion Exchange Membranes In Fuel Cells Applications” na određeno radno vrijeme u punom radnom vremenu: izabran Jure Penga, mag. ing.

Kategorije