Poziv na DUMP Days 2024.

Pozivamo te na osmo izdanje DUMP Days konferencije!

Ako si developer, marketingaš, web dizajner ili te zanima poduzetništvo, ovo je IT konferencija za tebe!

 

Gdje i kada?

📅 23. i 24. svibnja (četvrtak i petak)
📍 FESB, Split

 

Zašto trebaš doći?

DUMP Days je besplatna IT konferencija za studente kroz čiji ćeš se sadržaj upoznati s aktualnim tehnologijama, zanimanjima i mogućnostima koje se nude u IT svijetu. Pripremili smo 14 predavanja hrvatskih i svjetskih stručnjaka – od Daniele Jović koja će pričati o prvom hrvatskom satelitu, Daniela Ackermanna, uspješnog hrvatskog poduzetnika s pričama o (ne)uspjehu i zašto je ponekad dobro griješiti, do Nataše Davenport i njene priče kako je došla do Googlea. 💻

 
Osim predavanja, tu je i 6 radionica; neke od njih na temu umjetne inteligencije, pisanja CV-ja i kako se obraniti od hakerskih napada.

 
Imaš priliku čuti i dvije panel rasprave. Jednu “sponzorsku” gdje će predstavnici tvrtki pričati o trenutnom stanju IT-a i kako se zaposliti, i drugu “marketinšku” na kojoj će sudjelovati i poznati TikTok influencer Dario Marčac.

 

Sponzori

DUMP Days je savršena prilika za networking i upoznavanje vodećih IT tvrtki. Dovodimo 27 tvrtki uključujući Infobip, Ericsson i Solana Foundation. Možeš se okušati i u kratkim jedan na jedan razgovorima s poslodavcima i vidjeti iz prve ruke koja znanja i vještine su potrebni za pronaći posao u IT-ju. Uz sve navedeno, možeš se i prošetati izložbenim prostorima tvrtki, skupiti merch i vidjeti kako izgleda biti dio njihovih timova.

 

Hackathon

Ove godine po prvi put, uz suradnju s hrvatskim startupom Daytonom, drugi dan konferencije organiziramo hackathon.

 

Nagradna igra

Na drugom danu konferencije podijelit ćemo hrpu vrijednih nagrada: TV, smart watch, mehaničku tipkovnicu … Kako ih osvojiti?

 
Nakon svakog predavanja i radionice možeš skenirati QR kod koji ti donosi bodove u nagradnoj igri, ali isto tako svaki sponzorski štand ima svoj kod. Dođi na konferenciju, poslušaj predavanja, posjeti štandove i odnesi nagrade.

 
Za više informacija o konferenciji posjeti naš web days.dump.hr i prijavi svoj dolazak.

 

Vidimo se na Daysima!

Kategorije