Prof. dr. sc. Branimir Lela izabran za novog dekana Fakulteta!

Senat Sveučilišta u Splitu, na svojoj 83. redovitoj sjednici održanoj u četvrtak, 27. travnja 2023. godine, potvrdio je izbor prof. dr. sc. Branimira Lele za dekana Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu za mandatno razdoblje od 1. listopada 2023. godine do 30. rujna 2026. godine.

 


Prof. dr. sc. Branimir Lela redoviti je profesor na Zavodu za proizvodno strojarstvo i trenutni vršitelj dužnosti dekana Fakulteta. Na VII. redovitoj sjednici Fakultetskog vijeća, održanoj 21. travnja 2023. godine, potporu njegovoj kandidaturi za izbor na mjesto dekana u idućem mandatnom razdoblju dalo je 70 od ukupno 74 prisutnih članova Vijeća. Program rada novoizabranog dekana i njegove planove za unaprijeđenje Fakulteta u svim segmentima njegovog djelovanja – obrazovnom, znanstvenom i stručnom – moguće je pronaći ovdje.

 

Uz iskaze podrške, u ime svih djelatnika i studenata Fakulteta čestitamo novoizabranom dekanu, prof. dr. sc. Branimiru Leli, i želimo mu puno sreće i uspjeha u budućem radu!

Kategorije